A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Увага конкурс!!!

Дата: 19.09.2019 21:48
Кількість переглядів: 27

Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти

Найменування і місце знаходження закладу: Вигодська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Долинської районної ради Івано-Франківської області (Вигодський ліцей Вигодської селищної ради). 77552 смт. Вигода,  вул. В.Стуса, 3, Долинський район Івано-Франківська область.

Найменування посади та умови оплати праці: директор; посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з трудовим договором, відповідно до чинного законодавства.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту: громадянство України; вища освіта ступеня не нижче спеціаліста чи магістра та стаж педагогічної роботи не менше 3 років; організаторські здібності; високі моральні якості; фізичний та психічний стан не повинен перешкоджати виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, та строк їх подання:

  • письмова заява про участь у конкурсі, з наданням згоди на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • письмова заява про відсутність конфлікту інтересів;
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копія документа про вищу освіту, не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • довідку про відсутність судимості.

Перелік документів не є вичерпним. Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чи моральні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації. 

Документи приймаються за адресою: 77543, с.Старий Мізунь, вул. Кропивнянська, 2, Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради,  e-mail: voms_vyhodaoth@ukr.net  упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу (кінцевий термін подання документів для участі в конкурсі: 11 жовтня 2019 року).

Етапи проведення конкурсного відбору, його складові та тривалість: Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Вигодської селищної ради, затвердженого рішенням сесії Вигодської селищної ради № 272-09/2019 від 30.08.2019 року.

Додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору можна отримати за телефоном 0663760411, контактна особа – Шпильчин Наталія Василівна, e-mail: voms_vyhodaoth@ukr.net.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень