A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Вітання з нагоди Дня захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 09:11
Кількість переглядів: 45

Щороку, 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – День захисту дітей. Водночас, це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому, святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Так, за ініціативи Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради спільно з Комунальним закладом "Вигодська дитячо-юнацька спортивна школа" Вигодської селищної ради проведено спортивні змагання присвячені відзначенню Дня захисту дітей.

Переможців спортивних змагань нагороджено медалями та грамотами Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради.

Шановні дорослі! Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допоможімо їм відчути радість спілкування.

Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від війни, від гіркоти розчарувань, від зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень