A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Сайти закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради ввійшли в десятку кращих в Івано-Франківській області!

Дата: 25.11.2020 12:03
Кількість переглядів: 81

Інформаційна відкритість і прозорість закладів освіти на сьогодні - це не лише норма закону, а  вимога часу, яка надає можливість школі організувати ефективний комунікаційний простір для усіх учасників освітнього процесу. Школа, як освітній центр територіальної громади має бути не лише осередком сучасних інновацій, лідером у забезпеченні та наданні якісних освітніх послуг, а і майданчиком взаємодопомоги, підтримки та дієвої співпраці між усіма учасниками освітнього процесу.

Державна служба якості освіти в Івано-Франківській області вивчала веб-сайти закладів загальної середньої освіти.

Метою моніторингу було з’ясування, чи забезпечені прозорість та інформаційна відкритість закладів загальної середньої освіти, а також — вивчення  сайтів на відповідність статті 30 Закону України «Про освіту». Згідно з якою заклади освіти формують відкриті й загальнодоступні ресурси з інформацією про свою діяльність та зобов’язані надавати доступ до такої інформації на власних веб-сайтах.

За результатами моніторингу, сайти Старомізунського ліцею імені Василя Верховинця та Новошинської гімназії Вигодської селищної ради ввійшли в десятку кращих в Івано-Франківській області.

Вітаємо керівників та працівників закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради. Бажаємо Вам міцного здоров'я, реалізації творчих планів, блискучих ідей та можливостей для їхнього втілення. Діліться досвідом з управлінцями закладів освіти щодо забезпечення доступності, прозорості та інформаційної відкритості на веб-сайтах закладів освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень