A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Ліцензування

Дата: 31.01.2020 15:12
Кількість переглядів: 10

   Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про ліцензування видів господарської діяльності» та відповідно до Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності, затверджених постановою КМУ від 30.12.2015 №?1187 (зі змінами від 10.05.2018 №?347) заклади освіти Вигодської селищної ради проходять непростий процес ліцензування освітньої діяльності. Він проходить в кілька етапів та вимагає значних зусиль, копіткої праці та професіоналізму керівництва та працівників закладу освіти.

   Першим розпочав роботу над підготовкою документів для отримання ліцензії Старомізунський ліцей імені Василя Верховинця. І вже сьогодні – це перший в Долинському районі ліцензований заклад освіти.

   За розпорядженням Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 24.01.2020 року №30 «Про ліцензування освітньої діяльності», відповідно до рішення Ліцензійної комісії з ліцензування освітньої діяльності закладів освіти Івано-Франківської області від 20.01.2020 року (протокол №6), Старомізунському ліцею імені Василя Верховинця Вигодської селищної ради видано ліцензію на провадження освітньої діяльності у сфері повної загальної середньої освіти.

   Скоро всі заклади освіти Вигодської селищної ради отримають ліцензії, оскільки перебувають на завершальному етапі цього складного, але важливого для закладу процесу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень