A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Книги та навчальні посібники для педагогів закладів освіти Вигодської селищної ради

Дата: 19.01.2020 16:25
Кількість переглядів: 11

Сучасна освіта потребує нового підходу у навчанні та вихованні учнів. Щоб допомогти педагогам зрозуміти освітню реформу, працювати плідно та ефективно існує безліч джерел інформації. Це інтернет-ресурси, засоби масової інформації, книги, підручники, навчально-методичні посібники, журнали та багато іншого.
Вже скоро педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради отримають навчально-методичні посібники для роботи в умовах НУШ у 1-2 класах; додаткові книги з української, художньої літератури, біології, географії, історії для 5-6 класів; посібники, які допоможуть педагогам у роботі в класах з інклюзивною та індивідуальною формою навчання; методичні рекомендації для реалізації українського правопису у новій редакції у закладах загальної середньої освіти.
851 примірник цих книг доставлено у відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради. Відповідно до попереднього замовлення та мережі закладів освіти книги розподілено та посортовано.
Впевнені, що завдяки цим навчальним посібникам в закладах освіти не тільки збагатяться бібліотечні фонди, а педагоги і учні отримають нові знання, необхідні для особистого та професійного розвитку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень