A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Вітаємо з Днем психолога!

Шановні психологи! Вітаємо Вас з професійним святом! Нехай ваша енергія ніколи не вичерпується, а внутрішній світ завжди буде гармонійний. Великих успіхів, вдячних пацієнтів, задоволення від власної праці та досконалості в професійній сфері!  

10:00 23.04.2021

7 квітня - Всесвітній день здоров'я

Уперше Всесвітній день здоров'я було відзначено 7 квітня 1950 року. Відтоді заходи, що проводяться щороку в цей день, дозволяють ще раз голосно нагадати всім і кожному, що здоров’я – це безцінний скарб.

15:27 07.04.2021

Вітаємо з Днем народження Фединяк Лесю Ярославівну – логопеда Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради

Чарівна Лесю Ярославівно! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо, щоб життя було повноцінним, з приємними клопотами, геніальними ідеями і блискучими перемогами! Хай в душі ніколи не вичерпається джерело доброти! Нехай у важкі хвилини поруч виявляться друзі і близькі, нехай завжди будуть поблизу ті, з ким хочеться поділитися радістю! Міцного здоров'я, цікавих і довгих років життя, радості і сміху, поваги оточуючих і любові рідних! Нехай все складеться так, як було задумано! Зі святом!

17:17 06.04.2021

Онлайн-конференція для освітніх експертів з інституційного аудиту

Державною службою оцінювання якості освіти в Івано-Франківській області проведено конференцію з експертами з проведення інституційного аудиту на тему: «Особливості оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників закладу освіти».

14:56 06.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень