A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

З Днем вишиванки! Пам’ятаємо маленькі традиції свого великого народу!

 Всесвітній день вишиванки – свято, яке запрошує кожного свідомого громадянина до простого вчинку – одягнути вишиванку.Українська вишиванка – один з головних символів нашого народу. У ній розповідаються історії, пишуться долі.

12:56 20.05.2021

Конкурс "Вишиванка рідна, рукотворне диво, в ній ходити модно, стильно і красиво"

Всесвітній день вишиванки – свято, яке запрошує кожного свідомого громадянина до простого вчинку – одягнути вишиванку. Тож ми вирішили не відміняти щорічної встановленої традиції одягаємо вишиванки та організовуємо серед закладів освіти Вигодської селищної ради фотоконкурс "Вишиванка рідна, рукотворне диво, в ній ходити модно, стильно і красиво". До участі запрошуються заклади освіти Вигодської селищної ради. Умови конкурсу: Опублікувати світлини здобувачів освіти в групі Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради  в соцмережі Фейсбук  у вишиванці. Переможця буде обрано за кількістю вподобань фото.

00:58 20.05.2021

Сьогодні, 12 травня відзначається Всесвітній день медичної сестри

Вітаємо з Всесвітнім днем медичних сестер. Бажаємо чистої і стерильної життєвої дороги, міцного імунітету від усіх негараздів, загартованої сили духу, міцного здоров’, перемог на професійному шляху. Радості Вам, розвитку, нових вражень, добра і достатку!

10:31 12.05.2021

Зарахування дітей до 1-х класів  закладів загальної середньої освіти  Вигодської селищної ради у 2021 році

    З 14 травня 2021 року по 14 червня 2021 року починається прийом заяв для зарахування дітей до перших класів закладів загальної середньої освіти на 2021/2022 навчальний рік. Батьки, або особи, що їх заміняють мають можливість подати документи для зарахування дітей в 1 клас  електронною поштою у сканованій формі без електронного цифрового підпису або з використанням електронної системи зарахування дітей до першого класу «school.isuo.org» із подальшим поданням документів у паперовій формі після завершення карантину. На час тривалості карантину  організовано гнучкий режим прийому документів.   Запис дитини до школи онлайн. Покрокова інструкція

08:49 12.05.2021

ПАМ’ЯТАЄМО, ПЕРЕМАГАЄМО!

8 травня - День пам'яті жертв Другої світової війни та примирення між країнами-учасницями. 9 травня - День перемоги над нацизмом.

13:30 08.05.2021

Відбулась онлайн-нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради

Голова ММК Світлана Мельник порушила питання ведення обліку робочого часу педагогічних працівників закладів освіти та обслуговуючого персоналу, ознайомила з електронною формою Табеля та надала практичні рекомендації щодо його заповнення. Адже, Табель є підставою для нарахування працівникам заробітної плати, допомоги по тимчасовій непрацездатності, сум за період щорічних відпусток, інших виплат. 

09:07 07.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень