A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Адаптація до нових реалій

Маленькі вихованці разом з вихователями Старомізунського ЗДО (ясел-садка) «Журавлик» доповнили мініпроєкт відділу освіти, молоді та спорту «Адаптація до нових реалій» позитивним та цікавим досвідом дистанційного навчання дошкільнят.

21:32 16.04.2020

Адаптація до нових реалій

Ще один день і ще один заклад освіти нашої громади поділився досвідом роботи педагогічних працівників в умовах карантину. Використання різних онлайн платформ, програм для запису відео, проходження курсів, участь у вебінарах, проєктах та конкурсах – все це праця педагогів та здобувачів освіти Вишківського ліцею в умовах дистанційного навчання.

15:32 15.04.2020

Адаптація до нових реалій

Карантин вніс свої корективи у організацію освітнього процесу в Україні взагалі та у закладах освіти Вигодської громади зокрема. Педагогічні працівники зустрілися з особливостями використання дистанційних форм навчання, досвіду роботи з якими в них ще не було. Тому дуже швидко треба було опрацювати безліч варіантів організації роботи, вибрати найбільш ефективний та цікавий, щоб використовувати як основу освітнього процесу. Більшість вчителів з цим завданням справилися на відмінно.

16:20 10.04.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень