A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Карантин у Вигодському ліцеї Вигодської селищної ради

   Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради від 10.02.2020 №18 "Про призупинення освітнього процесу у Вигодському ліцеї Вигодської селищної ради" діяльність Вигодського ліцею Вигодської селищної ради призупинено з 11 лютого 2020 року по 14 лютого 2020 року.   

16:00 10.02.2020

Чемпіонат з шахів серед школярів

      Гра в шахи – це унікальний вид спорту, що поєднує в собі мистецтво, спорт та науку. Це гра, якою захоплювалися вчені колись і яка продовжує бути популярною у всьому світі зараз – в час високих технологій та комп’ютерних ігор.

17:28 07.02.2020

Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні розпочалася 3 лютого і триватиме до 24 березня.

   Щоб зареєструватися для участі у ЗНО, потрібно створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на веб-сайті УЦОЯО у рубриці «ЗНО/ДПА», підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років).

17:24 07.02.2020

Тиждень профорієнтації у Старомізунському ліцеї ім. Василя Верховинця

   З 03.02 по 07.02.2020 р. у Старомізунському ліцеї імені Василя Верховинця пройшов Тиждень профорієнтації. Тиждень Профорієнтації: Тести, тренінги, презентації. В понеділок 11 клас Про професійне визначення, Особистість І просто про нас. Середа. Алгоритм- Вибір професії. Хочу, Можу, Треба І сучасні тенденції. Плюс в кабінеті психолога Профконсультації. У четвер На «Острів» всі попадаємо. Розбираємо ролі, Комунікуємо, Себе представляємо. Візуалізація – суперсила, Підсвідомість Нам дарує чудесні крила. Професія – друге «Я», Оцінку тижню Поставить Життя! (Молнар Л.М., практичний психолог Старомізунського ліцею ім. Василя Верховинця)

15:18 07.02.2020

Інклюзивне навчання у Вигодському ліцеї

   Для забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами, на здобуття освіти у Вигодському ліцеї організовано інклюзивне навчання.4 лютого 2020р.до ліцею з методичною допомогою завітали представники КУ"Інклюзивно-Ресурсного Центру"Долинської районної ради.Співпраця з дефектологом,реабілітологом,логопедом та психологом виявилась необхідною і плідною.

11:41 05.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень