A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Інклюзивне навчання у Вигодському ліцеї

   Для забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами, на здобуття освіти у Вигодському ліцеї організовано інклюзивне навчання.4 лютого 2020р.до ліцею з методичною допомогою завітали представники КУ"Інклюзивно-Ресурсного Центру"Долинської районної ради.Співпраця з дефектологом,реабілітологом,логопедом та психологом виявилась необхідною і плідною.

11:41 05.02.2020

Розколяда у Старомізунському ЗДО "Журавлик"

 В Старомізунському ЗДО "Журавлик" 20.01. 2020 року відбулася музична розвага для працівників та вихованців закладу Розколяда "Щедрий вечір, добрий вечір!. В організації заходу були задіяні вихованці старшої групи, соціальний педагог Безділь Н.Р., музичний керівник Ковальчук І.Т. та вихователь Гладич О.І. Метою заходу було ознайомити вихованців про різдвяні традиції рідного села, формуванню духовно багатої особистості. Під час виступу панувала доброзичлива та пізнавальна атмосфера. Вихованці та працівники закладу приймали активну участь у виконанні колядок та щедрівок.

15:21 31.01.2020

Книги та навчальні посібники для педагогів закладів освіти Вигодської селищної ради

Сучасна освіта потребує нового підходу у навчанні та вихованні учнів. Щоб допомогти педагогам зрозуміти освітню реформу, працювати плідно та ефективно існує безліч джерел інформації. Це інтернет-ресурси, засоби масової інформації, книги, підручники, навчально-методичні посібники, журнали та багато іншого. Вже скоро педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради отримають навчально-методичні посібники для роботи в умовах НУШ у 1-2 класах; додаткові книги з української, художньої літератури, біології, географії, історії для 5-6 класів; посібники, які допоможуть педагогам у роботі в класах з інклюзивною та індивідуальною формою навчання; методичні рекомендації для реалізації українського правопису у новій редакції у закладах загальної середньої освіти. 851 примірник цих книг доставлено у відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради. Відповідно до попереднього замовлення та мережі закладів освіти книги розподілено та посортовано. Впевнені, що завдяки цим навчальним посібникам в закладах освіти не тільки збагатяться бібліотечні фонди, а педагоги і учні отримають нові знання, необхідні для особистого та професійного розвитку.

16:25 19.01.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень