A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Меблі для 1-их класів закладів освіти Вигодської селищної ради

   Нова українська школа – це новий освітній простір, який має бути зручним та комфортним для кожного учня. З цією метою змінюється просторово-предметне оточення. Зручні індивідуальні парти, стільці, що регулюються відповідно до росту учня – все це обов’язкові елементи для успішного навчання в умовах НУШ. Планування і дизайн освітнього простору спрямовуються на розвиток дитини та її мотивації до навчання.

14:35 17.12.2019

У Старомізунському ліцеї імені василя Верховинця провели навчання вчителів початкових класів з формування навиків користування інтерактивною дошкою

   Сучасні діти живуть в оточенні яскравого світу комп'ютерів, гаджетів та анімації. Вони дуже швидко опановують мобільні пристрої і комп'ютер. Щоб постійно володіти увагою учнів і зробити навчання цікавим для них, учитель повинен мати у своєму розпорядженні яскраві інтерактивні матеріали і використовувати в навчанні сучасні цифрові технології. Тому у Старомізунському ліцеї імені Василя Верховинця провели навчання вчителів початкових класів з формування навиків користування інтерактивною дошкою.

10:02 13.12.2019

Спортивна команда Вигодського ліцею взяла участь у обласних змаганнях з пішохідного туризму

   У смт. Богородчани відбулися "Обласні змагання з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях". Заклади освіти Вигодської селищної ради представляла спортиввна команда здобувачів освіти Вигодського ліцею. Змагання проходили в два етапи: - перший день - "Смуга перешкод (команда)". Старша команда - Вигодська ОТГ ( Бойчук Денис, Кравчук Любомир, Засухіна Ангеліна і Верстюк Вікторія) посіла друге місце, поступившись господарям змагань - команді Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст., третє місце посіла команда Саджавської ЗОШ І-ІІІ ст. Середня команда - Долинський район (Темник Роман, Верстюк Владислав, Скрипник Єва і Сліпкевич Максим) посіла 6 місце. Молодша команда - Долинська філія (Мельник Софія, Чубик Юлія, Григорський Олексій і Пласконь Марко) посіла 9 місце. - другий день - "Смуга перешкод (особиста)". Учасники команд: Бойчук Денис  зайняв 3 місце серед хлопців на вітці А і Мельник Софія зайняла 3 місце серед дівчат на вітці Б. В результаті на цій дистанції Старша команда зайняла 9 місце, Середня - 7 місце, а молодші 11 місце. В підсумку за сумою двох днів, наші команди посіли 5,6 і 11 місця відповідно. Та команди не опускають руки, і готуються до інших змагань, щоб показати все на що здатні.

09:46 12.12.2019

День Гідності та Свободи

День Гідності і Свободи - це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. Незламними і нескореними українці постали перед всім світом під час Революції гідності, обираючи для себе за найвищу цінність – честь, гідність, свободу свого народу, проявивши свою готовність до активності, єдності. Гідність і свобода лежать в основі моральних ідеалів, принципів, переконань, норм, які визначають стосунки між людьми і ставлення громадян до своєї держави. Одним з ключових понять Конституції України є єдність, а свобода головна людська цінність, фундаментальна складова людського існування. Ми маємо навчитися з повагою та обережністю ставитися до гідності кожної людини, а також навчати цьому наших дітей. Від щирого серця бажаю усім нам добра, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління. Миру всім нам! Слава Україні! Шана героям!

10:15 21.11.2019

Цьогоріч – 85-ті роковини Голодомору. Україна і світ вшановуватимуть пам’ять мільйонів жертв Великого Голоду 1932-1933 років.

«Руки дитини, яка двадцять років тому вперше запалила свічу пам’яті, стали руками солдата, які тримають автомат, захищають батьків. Очі, які тоді вмивалися сльозами від розповіді бабці про пережите у 1932–1933 роках, нині впевнено дивляться на ворога через приціл. Нація, яка в минулому єдналася в хвилини вшанування померлих у часи Голодомору, об’єдналася, аби захистити своє майбутнє, і створила потужну армію. Скорбота за вбитими предками дає сили захищати себе і нащадків»                                                                                                                                                                                                    Володимир В’ятрович

10:01 21.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень