A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Нагородження ПОДЯКАМИ та ГРАМОТАМИ  селищного голови!

Головним показником успішної реалізації освітнього процесу та виховання інтелектуальної особистості, здатної застосовувати набуті знання та орієнтуватися в сучасному суспільстві, є результативність участі учнівської молоді у всеукраїнських олімпіадах та конкурсах. Обдаровані учні закладів освіти нашої громади досягли високих результатів.

10:05 30.09.2020

Інтернет у освітньому процесі!

Особлива роль сьогодні відводиться мережі Інтернет – засобу розповсюдження інформації, середовища співпраці та спілкування людей, що є найбільшою та популярною комп’ютерною мережею, яка відкриває широкі можливості ефективного її використання в освіті.

13:15 16.09.2020

Сучасна комп’ютерна техніка для Нової української школи!

В минулому році департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківскої обласної адміністрації частково забезпечив 1 класи закладів загальної середньої освіти комп’ютерним обладнанням. Тому, цьогоріч відділом освіти, молоді та спорту проведено закупівлю комп’ютерного обладнання в кількості 57 штук (інтерактивні дошки з короткофокусним проектором, документ камери, портативні комп’ютери, ламінатори формату А3,  багатофункціональні пристрої (принтер-сканер-копір) не тільки для 1 але і для 2 класів Нової української школи закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради на суму 989910,00  грн. Закупівля проводилась відповідно до потреб закладів освіти,  щоб учні отримували якісні освітні послуги та навчалися в рівних умовах незалежно від місця проживання.

14:47 11.09.2020

Нові підручники для учнів 7 класу!

Заклади загальної середньої освіти Вигодської селищної ради отримали підручники відповідно до свого попереднього замовлення в електронній програмі «КУРС: Школа» на порталі "ІСУО".

12:40 10.09.2020

Вітаємо з Днем знань!

Щиро вітаємо з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться з вами своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Від щирого серця бажаємо щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди.

13:42 31.08.2020

Студії для педагогічних працівників Вигодської селищної ради!

25 - 28 серпня 2020 року у дистанційному форматі з використанням електронного сервісу ZOOM відбулись студії для педагогічнх працівників закладів освіти Вигодської селищної ради. Учасники студій  акцентували увагу на використання засобів та інструментів дистанційного навчання, використання інформаційних технологій, а також мали змогу обговорити актуальні освітні проблеми, напрями роботи та отримати відповіді на запитання, які виникли при підготовці до нового 2020/2021 навчального року. Дякуємо працівникам закладів освіти, які  долучилися проведення студій:

15:25 30.08.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень