A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Вакантна посада бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради

Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради, що розташований за адресою: с. Старий Мізунь, вул. Кропивнянська, 2 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

13:46 12.01.2021

ПРОБНЕ ЗНО - 2021!

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

10:28 12.01.2021

Шкільне обладнання для закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради!

В сучасному світі активно триває розвиток наук, тому в закладах освіти особливу увагу потрібно приділяти вивченню природничо - математичних наук, таких як математика, біологія, хімія, фізика, географія тощо. Оснащення шкіл необхідним шкільним обладнанням - дуже важлива складова якісного та успішного педагогічного процесу. Щоб налаштувати учнів на плідну роботу потрібно вдало підібрати відповідне шкільне обладнання. Адже в сучасній школі учні отримують не тільки знання, а й займаються дослідницькими та науково – практичними роботами.

11:55 04.01.2021

Комплекти нових наборів LEGO Play Box для найменших школярів!

Комплекти нових наборів LEGO Play Box для найменших школярів доставили у відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та «The LEGO Foundation». Вони передбачені на кожний перший клас Нової української школи. Кожен комплект розрахований для групових та індивідуальних занять з дітьми.

09:58 31.12.2020

Забезпечення закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради індивідуальними засобами захисту!

З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)  заклади загальної середньої освіти Вигодської селищної ради забезпечено індивідуальними засобами захисту: масками та щитками.

00:10 31.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень