A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Матеріально-технічне забезпечення Нової української школи!

Нова українська школа – це новий освітній простір, який має бути зручним та комфортним для кожного учня. З цією метою змінюється просторово-предметне оточення. Планування і дизайн освітнього простору спрямовуються на розвиток дитини та її мотивації до навчання.

20:39 20.10.2020

Сучасне обладнання для харчоблоків!

Учні різного віку щодня піддаються розумовому і фізичному навантаженню, тому їм постійно потрібно підкріплювати свої сили комплексними обідами. Тут потрібно максимально швидко обслуговувати численний контингент школярів, пропонуючи їм повноцінне гаряче харчування буквально за 15-20 хвилин, і роблячи це не тільки в години обідньої перерви, а протягом усього дня. Щоб впоратися з таким завданням, організація обслуговування в шкільній їдальні незмінно повинна залишатися на висоті. Обробка, приготування, зберігання продуктів, всі виробничі етапи і технологічні процеси вимагають оснащення сучасним надійним обладнанням, простим у використанні і обслуговуванні.

11:12 16.10.2020

Комп’ютерне обладнання для закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради!

Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради проведено закупівлю комплектів комп’ютерного обладнання для закладів загальної середньої освіти нашої громади (Вигодського ліцею, Старомізунського ліцею імені Василя Верховинця, Вишківського ліцею, Сенечівської гімназії, Кропивницької гімназії імені М. Тимочка, Новошинської  гімназії) на суму 1181850,00 грн.

11:02 16.10.2020

Вітання з нагоди Дня захисника України, утворення УПА, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

      Щиро  вітаємо із Днем захисника України, який ми відзначаємо у світлий день Покрови Пречистої Богородиці, із Днем Українського козацтва та  черговою річницею Української Повстанської Армії. Це свято увібрало в себе багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Боронити батьківську віру, благословенний край своїх славних пращурів, сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком. Це також день пам'яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.

13:56 13.10.2020

Відбулись урочистості з народи Дня працівників освіти!

У першу неділю жовтня своє свято відзначали представники однієї з найбільш шанованих у суспільстві професій – освітяни. Урочистий захід, приурочений до Дня працівників освіти, відбувся 2 жовтня у приміщенні Будинку культури селища Вигода. Кожен День працівників освіти – це привід сказати слова вдячності вчителям за їхню важку працю, терпіння, мудрість і любов, відзначити кращих по професії. Вклонитися низько вчительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго, вічного. У святковому залі були присутні представники професії - вчителі, вихователі, інші працівники сфери освіти.

13:06 05.10.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень