A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Відбулись курси підвищення рівня професійної компетентності медичних працівників!

Відбулись курси підвищення рівня професійної компетентності медичних працівників, що проводять щозмінні передрейсові (післярейсові) медичні огляди водіїв транспортних засобів на базі Київської міжрегіональної філії Українсько науково-дослідного інституту медицини транспорту Міністерства охорони здоров’я України.

10:33 02.12.2020

Колектив відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради вітає з Днем народження Гука Андрія Івановича, директора Кропивницької гімназії імені М. Тимочка

Нехай цвітуть під небом синьооким Ще довго-довго дні й літа, А тиха радість, чиста і висока, Щоденно хай до хати заверта! Бажаємо здоров'я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай у серці розкошує літо І соняхом квітує золотим. Хай постійний успіх, радість і достаток Сипляться до Вас, немов вишневий цвіт, Хай життєвий досвід творить з буднів свята, Господь дарує довгих-довгих літ!  

14:42 01.12.2020

Ігрові набори Six Bricks для першокласників закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради!

«Шість цеглинок» — це технологія навчання, яка допоможе учням тренувати пам’ять, розвивати моторику і творчо мислити. Через гру вони зможуть навчитися таких важливих, умінь, як, наприклад, вирішення проблемних завдань. Завдяки LEGO  можна успішно розвинути математичні, мовні та мовленнєві навички. Загалом, конструювання визнано науковцями найоптимальнішим способом для формування мотивації до навчання.

12:24 25.11.2020

Сайти закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради ввійшли в десятку кращих в Івано-Франківській області!

Інформаційна відкритість і прозорість закладів освіти на сьогодні - це не лише норма закону, а  вимога часу, яка надає можливість школі організувати ефективний комунікаційний простір для усіх учасників освітнього процесу. Школа, як освітній центр територіальної громади має бути не лише осередком сучасних інновацій, лідером у забезпеченні та наданні якісних освітніх послуг, а і майданчиком взаємодопомоги, підтримки та дієвої співпраці між усіма учасниками освітнього процесу.

12:03 25.11.2020

Флешмоб "Українська мова єднає"!

Працівники відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради  долучися до ХХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, який традиційно проходить у День української писемності і мови.

06:32 10.11.2020

З Днем української писемності та мови!

Щиросердечно вітаємо Вас з Днем української писемності та мови! Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу; найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність. Маємо безцінний дар: одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу. Всебічна підтримка державності мови, зростання її престижу, зміцнення та розвиток - почесна місія кожного громадянина України. Бажаємо, щоб Материнське Слово було для нас духовним джерелом життя і оберегом. Не з примусу, а лише за покликом власного сумління та гідності плекаймо у душі любов до рідної мови.  

10:33 09.11.2020

Колектив відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради вітає з Днем народження Горфиняк Ларису Федорівну - директора Новошинської гімназії

Шановна Ларисо Федорівно! Прийміть від душі наші щирі вітання, Хай збудуться всі Ваші плани й бажання! Життя хай дарує чудові презенти, Яскраві емоції, щастя моменти. Щоб лихо до хати дорогу не знало, А доля Вам радість завжди дарувала!

11:01 27.10.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень