A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Проект «Карпатські лісові школи – пілотне співробітництво для збереження природи та екологічної освіти»

Проект виконується Туристичною асоціацією Івано-Франківщини за співфінансування Європейського Співтовариства в рамках Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна на 2014-2020 роки. Партнерами проекту є Відділ регіонального розвитку та будівництва Долинської РДА, Вигодська селищна рада та адміністрація Марамуреського гірського природного парку (повіт Марамуреш, Румунія).

10:23 29.07.2021

Вітання з нагоди Дня народження!

Шановна Ольго Володимирівно! З Днем народження вітаєм! Всіх гараздів побажаєм, Щоби кожен день був святом, Щоби Ви жили багато. Хай всі збудуться бажання, Мрії, плани, сподівання. Хай навколо радість ллється, Хай життя навкруг сміється, Майте вдосталь нових вражень, Знімків, селфі та зображень.  

09:20 29.07.2021

Вітання з нагоди Дня народження!

Шановна Любове Василівно!  У цей прекрасний день вітаємо Вас з цим чудовим святом, з Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, жіночого щастя, багато радостей в житті, ніколи не сумувати та завжди радіти життю. Нехай все в у Вас складається вдало і гармонійно, нехай життя буде сповнена квітами та піснями, яскравими фарбами та тільки хорошим настроєм. Нехай кожен день починається тільки з радісної усмішки, веселого сміху і з позитивного настрою!  

09:55 21.07.2021

Вітання з нагоди Дня народження!

Вітаємо з Днем народження Сахарову Іванну  Василівну – бухгалтера централізованої бухгалтерії Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради! Бажаємо, щоб життя було повноцінним, з приємними клопотами, геніальними ідеями і блискучими перемогами! Хай в душі ніколи не вичерпається джерело доброти! Іди по життю сміливо і прямо! Нехай у важкі хвилини поруч виявляться друзі і близькі, нехай завжди будуть поблизу ті, з ким хочеться поділитися радістю! Міцного здоров'я і цікавих і довгих років життя, радості і сміху, поваги оточуючих і любові рідних! Нехай все складеться так, як було задумано! Зі святом!

10:51 19.07.2021

Перемога в проєкті «Подолання цифрової освітньої нерівності в Україні. Інноваційний прорив»

Цифрова трансформація освіти є одним з головних пріоритетів в діяльності Мінцифри, Асоціації міст України та органів місцевого самоврядування оскільки електронні освітні ресурси є універсальними і надають можливість успішно використовувати їх як в традиційній, так в дистанційній формі навчання. 

14:21 08.07.2021

Вітання з нагоди Дня народження!

Вітаємо з Днем народження Дяків Іванну Ігорівну  – бухгалтера централізованої бухгалтерії Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради!

12:17 07.07.2021

Школа менеджменту освітніх управлінців

Центром професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради з 23 по 25 червня 2021 року було проведено Школу менеджменту освітніх управлінців для керівників закладів освіти Вигодської, Витвицької та Брошнів-Осадської територіальних громад.

12:12 07.07.2021

Вітання!

Вітаємо Проців Марту - музичного керівника Вигодського ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок" з перемогою у Всеукраїнському конкурсі "Пісенний драйв"! Бажаємо, щоб кожен день Вашого життя був веселим і цікавим конкурсом та всі нагороди за успіх, щастя і радість, красу й надію, за гумор і доброту, щоб неодмінно діставалися Вам.  Вперед, до нових перемог!

16:44 04.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень