A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення посади директора Старомізунського ліцею імені Василя Верховинця Вигодської селищної ради

Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти

14:18 30.04.2021

Завершились змагання з волейболу між командами юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти в залік Спартакіади учнівської молоді

З 26 квітня по 29 квітня 2021 року на базі Вигодського ліцею Вигодської селищної ради відбулися змагання з волейболу між командами юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти в залік Спартакіади учнівської молоді.

13:32 30.04.2021

Змагання між командами дівчат (7-9 класи) закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради

Волейбол - спортивна гра, в якій не тільки від майстерності кожного, а й від злагоди команди залежить успіх.Волейбольні баталії проходили у видовищній, безкомпромісній боротьбі і   ми отримали масу задоволення від дій гравців на волейбольному майданчику, інколи один забитий м’яч вирішував хід поєдинку.

20:48 29.04.2021

Відбулась олімпіада «Як ти знаєш Біблію?»

З метою популяризації предмета «Основи християнської етики», формування у дітей та молоді високоморальних якостей, патріотичної і громадянської свідомості серед закладів загальної середньої освіти проведено олімпіаду «Як ти знаєш Біблію?» у 2021 році. Для проходження олімпіади «Як ти знаєш Біблію?» використані інструменти: освітній онлайн-портал  «На Урок» та програмне забезпечення Google Форми. Ці інструменти  доступні та легкі у користуванні для учнів. Завдання виконувалися реальному часі з обмеженими часовими рамками. Переможці олімпіади «Як ти знаєш Біблію?

13:37 27.04.2021

Сьогодні, 26 квітня  2021 року на базі Вигодського ліцею стартували змагання з волейболу серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради.

З метою удосконалення системи дитячо-юнацького спорту, створення умов для розвитку індивідуальних здібностей учнів та сприяння їхньому фізичному розвитку, популяризації здорового способу життя,  на базі Вигодського ліцею з 26 по 29 квітня проводяться змагання з волейболу серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради в залік Спартакіади учнівської молоді. Сьогодні, 26 квітня змагалися юнаки старшого шкільного віку (10-11 класів). Змагання проводились по коловій системі. Атмосфера волейбольних поєдинків була азартною і "гарячою".   Під час змагань гравці демонстрували потужні нападаючі удари, удари біля сітки та із задньої лінії, карколомні дії в захисті й під час блокування. Щоб демонструвати в такій грі майстерність, треба пройти досить складний шлях підготовки. 

15:57 26.04.2021

ПАМ’ЯТАЄМО!

У цей день у 1986 році на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів.

10:14 26.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень