A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Відбулась олімпіада «Як ти знаєш Біблію?»

З метою популяризації предмета «Основи християнської етики», формування у дітей та молоді високоморальних якостей, патріотичної і громадянської свідомості серед закладів загальної середньої освіти проведено олімпіаду «Як ти знаєш Біблію?» у 2021 році. Для проходження олімпіади «Як ти знаєш Біблію?» використані інструменти: освітній онлайн-портал  «На Урок» та програмне забезпечення Google Форми. Ці інструменти  доступні та легкі у користуванні для учнів. Завдання виконувалися реальному часі з обмеженими часовими рамками. Переможці олімпіади «Як ти знаєш Біблію?

13:37 27.04.2021

Сьогодні, 26 квітня  2021 року на базі Вигодського ліцею стартували змагання з волейболу серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради.

З метою удосконалення системи дитячо-юнацького спорту, створення умов для розвитку індивідуальних здібностей учнів та сприяння їхньому фізичному розвитку, популяризації здорового способу життя,  на базі Вигодського ліцею з 26 по 29 квітня проводяться змагання з волейболу серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради в залік Спартакіади учнівської молоді. Сьогодні, 26 квітня змагалися юнаки старшого шкільного віку (10-11 класів). Змагання проводились по коловій системі. Атмосфера волейбольних поєдинків була азартною і "гарячою".   Під час змагань гравці демонстрували потужні нападаючі удари, удари біля сітки та із задньої лінії, карколомні дії в захисті й під час блокування. Щоб демонструвати в такій грі майстерність, треба пройти досить складний шлях підготовки. 

15:57 26.04.2021

ПАМ’ЯТАЄМО!

У цей день у 1986 році на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів.

10:14 26.04.2021

Вітаємо з Вербною Неділею!

Нехай з гілочкою верби Ваш будинок наповниться світлим щастям, новими надіями, теплою атмосферою любові та взаєморозуміння! Нехай мир і злагода завжди панують у Вашому домі!

14:12 25.04.2021

Вітаємо з Днем психолога!

Шановні психологи! Вітаємо Вас з професійним святом! Нехай ваша енергія ніколи не вичерпується, а внутрішній світ завжди буде гармонійний. Великих успіхів, вдячних пацієнтів, задоволення від власної праці та досконалості в професійній сфері!  

10:00 23.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень