A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради спільно з Управлінням Держпраці в Івано-Франківській області проведено нараду-семінар для керівників закладів освіти Вигодської селищної ради

Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці Андрій Гаман ацентував на вимогах законодавства щодо атестації робочих місць та проведенні медичних оглядів працівників сфери освіти.

15:52 18.08.2021

Серпневі студії для педагогічних працівників

В рамках обласної конференції педагогічних працівників Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проводить педагогічні студії для різних категорій працівників сфери  освіти. Голови міжшкільних методичних комісії Вигодської селищної ради долучилися до вищенаведених on-line студій. Методичні студії працюють над актуальними проблемами розвитку професійної майстерності в умовах нового формату освітньої діяльності.  

14:10 18.08.2021

Нові підручники для четвертокласників!

До закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради надходять підручники для учнів 4 класу Нової української школи, а саме: «Українська мова та читання», «Я досліджую світ», «Мистецтво», «Англійська мова» та «Математика» відповідно до попереднього замовлення. Авторів видань учителі закладів загальної середньої освіти громади мали можливість обирати відкрито за допомогою електронної програми «КУРС: Школа» на порталі "ІСУО".  

16:30 12.08.2021

Вболіваємо за Оксану Лівач!!!

Вболіваємо та підтримуємо  нашу землячку Оксану Лівач з села Новоселиця Вигодської селищної ради, яка має завтра вирішальний бій за бронзу на Олімпіаді в Токіо. Вперед! До перемоги!!!  

22:24 06.08.2021

Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи

Державна служба якості освіти пропонує матеріал, покликаний допомогти вдосконалювати якість інклюзивного навчання у школах, де воно вже запроваджене, а також розпочати цей шлях закладам, які лише планують відкривати інклюзивні класи. Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи Сьогодні в Україні інклюзивне навчання організовано у майже 43% шкіл, працює понад 18 тисяч інклюзивних класів. За останні десять років інклюзія суттєво проникла в українські школи. Для порівняння, п’ять років тому в інклюзивних класах навчалось вдесятеро менше, ніж зараз. Разом із тим, дослідження якості інклюзивного навчання, проведене Державною службою якості освіти, виявило низку викликів на рівні організації інклюзивного навчання, кваліфікації вчителів, методичного забезпечення освітнього процесу, розвитку інфраструктури та забезпечення фінансування, взаємодії з інклюзивно-ресурсними центрами (ІРЦ).

10:06 04.08.2021

Як створити недискримінаційне середовище у школі: покрокова інструкція для директора

Забезпечення рівного доступу до освіти і неупередженого ставлення до всіх дітей — такі ж важливі завдання директора школи, як і забезпечення якості освітньої діяльності школи. Принцип інклюзивності та справедливості в освіті передбачає, що всі діти повинні мати доступ до освітніх можливостей, що сприятиме досягненню ними кращих результатів у навчанні незалежно від статі, національності або достатку, освіти чи професії їхніх батьків.

15:04 02.08.2021

Круглий онлайн-стіл"Інституційний аудит як комплексна оцінка діяльності ЗЗСО: нові підходи" 

29 липня 2021 року начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради долучився до круглого онлайн-столу "Інституційний аудит як комплексна оцінка діяльності ЗЗСО: нові підходи" за участі Олени Святенко, начальниці відділу базової освіти управління роботи із закладами загальної середньої та дошкільної освіти департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти України. Також, у вищенаведеному заході взяли участь Вигодський ліцей та Вишківський ліцей Вигодської селищної ради. Обговорили важливі питання та нові підходи при організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.

08:51 30.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень