A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Вітання з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

16:13 30.05.2021

Вітання з нагоди завершення 2020/2021 навчального року!

Ось і непомітно завершився 2020/2021 навчальний рік. Підводимо підсумки та нагороджуємо грамотами Відділу освіти молоді та спорту Вигодської селищної ради здобувачів освіти, які стали переможцями конкурсів, олімпіад та змагань. Грамоти вручені керівниками закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради на урочистих заходах з нагоди святкування Останнього дзвоника.

10:33 30.05.2021

Зовнішнє незалежне оцінювання-2021: Держпродспоживслужба закликає дотримуватись протиепідемічних правил

З 21 травня до 15 червня 2021 року в Івано-Франківській області буде проведено зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень для учнів, слухачів, студентів закладів освіти, які в поточному році здобувають повну загальну середню освіту та випускників минулих років, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України.

20:00 23.05.2021

З Днем вишиванки! Пам’ятаємо маленькі традиції свого великого народу!

 Всесвітній день вишиванки – свято, яке запрошує кожного свідомого громадянина до простого вчинку – одягнути вишиванку.Українська вишиванка – один з головних символів нашого народу. У ній розповідаються історії, пишуться долі.

12:56 20.05.2021

Конкурс "Вишиванка рідна, рукотворне диво, в ній ходити модно, стильно і красиво"

Всесвітній день вишиванки – свято, яке запрошує кожного свідомого громадянина до простого вчинку – одягнути вишиванку. Тож ми вирішили не відміняти щорічної встановленої традиції одягаємо вишиванки та організовуємо серед закладів освіти Вигодської селищної ради фотоконкурс "Вишиванка рідна, рукотворне диво, в ній ходити модно, стильно і красиво". До участі запрошуються заклади освіти Вигодської селищної ради. Умови конкурсу: Опублікувати світлини здобувачів освіти в групі Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради  в соцмережі Фейсбук  у вишиванці. Переможця буде обрано за кількістю вподобань фото.

00:58 20.05.2021

Сьогодні, 12 травня відзначається Всесвітній день медичної сестри

Вітаємо з Всесвітнім днем медичних сестер. Бажаємо чистої і стерильної життєвої дороги, міцного імунітету від усіх негараздів, загартованої сили духу, міцного здоров’, перемог на професійному шляху. Радості Вам, розвитку, нових вражень, добра і достатку!

10:31 12.05.2021

Зарахування дітей до 1-х класів  закладів загальної середньої освіти  Вигодської селищної ради у 2021 році

    З 14 травня 2021 року по 14 червня 2021 року починається прийом заяв для зарахування дітей до перших класів закладів загальної середньої освіти на 2021/2022 навчальний рік. Батьки, або особи, що їх заміняють мають можливість подати документи для зарахування дітей в 1 клас  електронною поштою у сканованій формі без електронного цифрового підпису або з використанням електронної системи зарахування дітей до першого класу «school.isuo.org» із подальшим поданням документів у паперовій формі після завершення карантину. На час тривалості карантину  організовано гнучкий режим прийому документів.   Запис дитини до школи онлайн. Покрокова інструкція

08:49 12.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень