A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Партнерство в дії!

Працівники Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради долучилися до онлайн-конференції Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області на тему «Партнерство в дії: організація та ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів». 

23:30 01.04.2021

Засідання міжшкільної методичної комісії виховної роботи Вигодської селищної ради

З метою підвищення рівня педагогічної майстерності, поширення успішного педагогічного досвіду, методичного супроводу освітнього процесу 30 березня 2021 року відбулось онлайн-засідання міжшкільної методичної комісії виховної роботи Вигодської селищної ради. До даного засідання долучилися заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори закладів освіти Вигодської селищної ради.

16:01 30.03.2021

Відбулась спільна нарада поліції з працівниками Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради та керівниками закладів освіти громади

З метою визначення основних напрямів, спільних завдань та етапів організації  партнерства поліції і закладів освіти для визначення проблемних питань у сфері захисту прав та інтересів дітей під час освітнього процесу відбулась спільна нарада поліції з працівниками Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради та керівниками закладів освіти громади.   

15:50 30.03.2021

Вітання з нагоди Дня народження!

Шановний Романе Дмитровичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

22:00 28.03.2021

Онлайн-конференція для освітніх експертів з інституційного аудиту

Державною службою оцінювання якості освіти в Івано-Франківській області проведено конференцію з експертами з проведення інституційного аудиту на тему: "Оцінювання освітнього середовища. Робота з формою спостереження за освітнім середовищем". 

23:52 25.03.2021

Відбулось засідання міжшкільної методичної комісії керівників закладів освіти Вигодської селищної ради

З метою підвищення рівня управлінської компетентності керівників закладів загальної середньої освіти шляхом модернізації організаційних форм та змісту науково-методичної роботи 24 березня 2021 року була проведена онлайн оперативна нарада членів міжшкільної методичної комісії керівників закладів освіти Вигодської селищної ради. В нараді взяв участь начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради Віталій Олійник.

17:18 25.03.2021

Обговорення проекту Порядку здійснення аналізу діяльності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, їх структурних підрозділів

17 березня 2021 року працівники Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради долучилися до онлайн-обговорення проєкту Порядку здійснення аналізу діяльності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, їх структурних підрозділів з питань освіти, яке було організовано управлінням Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області.

13:26 18.03.2021

Відбувся конкурс декоративно-ужиткового  і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край!»

У конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край» серед здобувачів освіти закладів загальної середньої  освіти взяли участь 6 закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради, а саме: Новошинська гімназія Вигодської селищної ради, Підлісківська гімназія Вигодської селищної ради, Сенечівська гімназія Вигодської селищної ради, Вишківський ліцей Вигодської селищної ради, Шевченківський ліцей Вигодської селищної ради, Старомізунський ліцей імені Василя Верховинця Вигодської селищної ради. На розгляд журі було представлено 11творчих робіт учнів із вищезгаданих закладів загальної середньої освіти у номінаціях «Художня різьба по дереву», «Вироби з природних матеріалів», «Бісероплетіння», «Художнє плетіння, ткацтво».

13:48 09.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень