A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Інформаційна зустріч!

Сьогодні, 29 липня у Центрі Спадщини Вигодської вузькоколійки відбулася зустріч представника НУ «Львівська політехніка», Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради, сектору економічного, розвитку, інвестицій та проєктної діяльності апарату Вигодської селищної ради, дирекції «Карпатського трамваю» та представників Парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ смт. Вигода.  

15:08 29.07.2022

Пам’ятка засновника (керівника) закладу освіти щодо організації створення фонду захисних споруд цивільного захисту та організації укриття у ньому здобувачів освіти та персоналу

                                                                                                                               Додаток до листа ДСНС 20.07.2022 №03-4127/162-2

13:56 22.07.2022

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Від усієї душі вітаємо з Днем Конституції України! У 1996 році ми отримали Основний закон, який гарантував нам права та свободи. Нехай ці демократичні засади, що закріплені в Конституції України, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності і справедливості прийде до серця кожного українця. Бажаємо мирного неба, незламного духу, швидкої перемоги та  віри у краще майбутнє. Разом до перемоги!

10:17 28.06.2022

Конференція «Підсумки впровадження НУШ у початковій школі»

Сьогодні, 24 червня 2022 року Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради проведено конференцію «Підсумки  впровадження НУШ у початковій школі» для керівників закладів освіти Вигодської селищної ради. Нова українська школа – це школа, у якій комфортно вчитись і яка дає учням не тільки знання, але й вміння та навички використовувати їх у повсякденному житті. Її мета – виховати творчу особистість та громадянина, який вміє приймати рішення, дотримуватися законодавчих актів та прав людини.     

14:56 24.06.2022

Вітання з нагоди Дня захисту дітей!

Щороку, 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – День захисту дітей. Водночас, це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

09:11 01.06.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень