A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Вітання з нагоди Дня народження!

Шановна Любове Василівно!  У цей прекрасний день вітаємо Вас з цим чудовим святом, з Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, жіночого щастя, багато радостей в житті, ніколи не сумувати та завжди радіти життю. Нехай все в у Вас складається вдало і гармонійно, нехай життя буде сповнена квітами та піснями, яскравими фарбами та тільки хорошим настроєм. Нехай кожен день починається тільки з радісної усмішки, веселого сміху і з позитивного настрою!  

09:55 21.07.2021

Вітання з нагоди Дня народження!

Вітаємо з Днем народження Сахарову Іванну  Василівну – бухгалтера централізованої бухгалтерії Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради! Бажаємо, щоб життя було повноцінним, з приємними клопотами, геніальними ідеями і блискучими перемогами! Хай в душі ніколи не вичерпається джерело доброти! Іди по життю сміливо і прямо! Нехай у важкі хвилини поруч виявляться друзі і близькі, нехай завжди будуть поблизу ті, з ким хочеться поділитися радістю! Міцного здоров'я і цікавих і довгих років життя, радості і сміху, поваги оточуючих і любові рідних! Нехай все складеться так, як було задумано! Зі святом!

10:51 19.07.2021

Перемога в проєкті «Подолання цифрової освітньої нерівності в Україні. Інноваційний прорив»

Цифрова трансформація освіти є одним з головних пріоритетів в діяльності Мінцифри, Асоціації міст України та органів місцевого самоврядування оскільки електронні освітні ресурси є універсальними і надають можливість успішно використовувати їх як в традиційній, так в дистанційній формі навчання. 

14:21 08.07.2021

Вітання з нагоди Дня народження!

Вітаємо з Днем народження Дяків Іванну Ігорівну  – бухгалтера централізованої бухгалтерії Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради!

12:17 07.07.2021

Школа менеджменту освітніх управлінців

Центром професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради з 23 по 25 червня 2021 року було проведено Школу менеджменту освітніх управлінців для керівників закладів освіти Вигодської, Витвицької та Брошнів-Осадської територіальних громад.

12:12 07.07.2021

Вітання!

Вітаємо Проців Марту - музичного керівника Вигодського ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок" з перемогою у Всеукраїнському конкурсі "Пісенний драйв"! Бажаємо, щоб кожен день Вашого життя був веселим і цікавим конкурсом та всі нагороди за успіх, щастя і радість, красу й надію, за гумор і доброту, щоб неодмінно діставалися Вам.  Вперед, до нових перемог!

16:44 04.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень