A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

7 квітня - Всесвітній день здоров'я

Уперше Всесвітній день здоров'я було відзначено 7 квітня 1950 року. Відтоді заходи, що проводяться щороку в цей день, дозволяють ще раз голосно нагадати всім і кожному, що здоров’я – це безцінний скарб.

15:27 07.04.2021

Вітаємо з Днем народження Фединяк Лесю Ярославівну – логопеда Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради

Чарівна Лесю Ярославівно! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо, щоб життя було повноцінним, з приємними клопотами, геніальними ідеями і блискучими перемогами! Хай в душі ніколи не вичерпається джерело доброти! Нехай у важкі хвилини поруч виявляться друзі і близькі, нехай завжди будуть поблизу ті, з ким хочеться поділитися радістю! Міцного здоров'я, цікавих і довгих років життя, радості і сміху, поваги оточуючих і любові рідних! Нехай все складеться так, як було задумано! Зі святом!

17:17 06.04.2021

Онлайн-конференція для освітніх експертів з інституційного аудиту

Державною службою оцінювання якості освіти в Івано-Франківській області проведено конференцію з експертами з проведення інституційного аудиту на тему: «Особливості оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників закладу освіти».

14:56 06.04.2021

6 квітня – Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку

Сьогодні, 6 квітня у світі відзначається Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, який  був започаткований у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом. Офіційна назва  – International Day of Sport for Development and Peace. Спорт на благо миру та розвитку – ключове формулювання цієї міжнародної події, яке підкреслює важливість і необхідність цього виду загальнолюдської діяльності для всіх нас, для суспільства, держави. Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання і благополуччя.  

13:45 06.04.2021

Інформаційна медіаграмотність для освітян

Кропивницька гімназія імені М. Тимочка долучилася до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що реалізовується міжнародною організацією IREX (Радою міжнародних досліджень та обмінів) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та МБФ «Академія української преси», за підтримки Державного департаменту США та Міністерства закордонних справ та справ співдружності націй Великої Британії.

14:46 05.04.2021

Нові надходження посібників та підручників для закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради

Вчителі та бібліотекарі закладів освіти перебувають у постійному пошуку нових форм роботи з учнями: організувати читання учнів, формувати потреби в читанні й розвивати читацький інтерес. Вміння отримувати задоволення від читання – це навичка, яку потрібно постійно розвивати.

08:59 05.04.2021

ВІДБУЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ВИГОДСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

З метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення підвищення ефективності освітнього процесу 2 квітня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради, на якій було розглянуто питання відповідності займаним посадам керівників закладів освіти, відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям і педагогічним званням, присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань педагогічним працівникам закладів освіти Вигодської селищної ради.

23:19 02.04.2021

Відбулось онлайн-засідання міжшкільної методичної комісії хіміко-біологічних дисциплін

01 квітня 2021 року відбулось онлайн-засідання ММК хіміко-біологічних дисциплін. З метою підвищення рівня компетентності педагогів, створення мотивації до розвитку та самовдосконалення учасники презентували свій досвід роботи.

16:10 02.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень